AFAD Kahramanmaraş, Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilere afet farkındalık eğitimi verdi.
AFAD Kahramanmaraş İl Müdürlüğü ekipleri, Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine yönelik bir afet farkındalık eğitimi düzenledi. Eğitim kapsamında afet bilincinin artırılması ve toplumsal farkındalığın oluşturulması hedeflendi.
AFAD eğitmenleri, okuldaki öğretmen ve öğrencilere afetlere karşı alınması gereken önlemler ve doğru davranış biçimleri hakkında bilgi verdi. Bu tür eğitimlerin devam edeceği belirtildi.
Hep Gündem, Türkiye ve dünyada öne çıkan gelişmeleri gün boyu takip eder. Siyasetten ekonomiye, teknolojiden sağlığa kadar günün önemli başlıklarını sade ve anlaşılır bir dille okurlarına ulaştırır.
Yorum Yap