Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD III Programı’nda 95 projeye 1.2 milyar lira hibe verileceğini açıkladı. Yatırım tutarı 1.9 milyar lirayı bulacak.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD III Programı’nın 11. başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Et, süt, yumurta, su ürünleri ile meyve-sebze işlenmesi ve soğuk hava depoları yatırımları kapsamında 95 proje, 1,2 milyar lira hibe almaya hak kazandı.
Bakan Yumaklı, kırsal kalkınmayı güçlendirdiklerini ve tarım-gıda sektörünün altyapısını modernleştirdiklerini belirtti. Bu projelerin tamamlanmasıyla ülke ekonomisine yaklaşık 1,9 milyar lira değerinde yeni bir yatırım kazandırılacağını ifade etti.
Hep Gündem, Türkiye ve dünyada öne çıkan gelişmeleri gün boyu takip eder. Siyasetten ekonomiye, teknolojiden sağlığa kadar günün önemli başlıklarını sade ve anlaşılır bir dille okurlarına ulaştırır.
Yorum Yap